Nieuwe bril kopen

Terug naar home

Wilt u een nieuwe bril kopen? Toe aan andere brillenglazen? Vindt u uw huidige brilmontuur niet meer bij u passen en wilt u graag een andere? Wij geven u graag een goed advies. Kom langs in één van onze winkels.

Nieuwe bril kopen

Juiste brillenglazen kopen

Het liefst wilt u dat uw brillenglazen zo onzichtbaar mogelijk zijn, maar dat maakt het juist ook duurder. Het betekent dat de glazen zo dun mogelijk (dus niet zwaar) moeten zijn en niet krasgevoelig. Wensen die niet direct zichtbaar zijn, maar wel prijsbepalend. Van tevoren is het helaas onmogelijk te controleren hoe goed de brillenglazen zijn die men koopt. Goede glazen bewijzen zich pas wanneer u de bril gaat dragen. Een prijsvergelijk gaat dan ook niet op.

Ook op het gebied van multifocale glazen zijn er tegenwoordig zeer veel mogelijkheden. In onze multifocaal-corner kunnen we alle informatie geven om samen de juiste glazen te berekenen. Door een digitale foto van het montuur op het gezicht berekenen we welke opties er zijn.

Nieuw brilmontuur kiezen

Brilmonturen kunnen uit verschillende materialen bestaan:

  • Kunststof (verschillende kwaliteiten)
  • Metaal: titanium, goud, zilver, palladium, ruthenium, stainless steel
  • Buffelhoorn
  • Hout
  • Leer

Het type huid van de klant en de sterkte van de glazen is mede bepalend welke materialen het beste gebruikt kunnen worden.

Nieuwe bril kopen
Nieuwe bril kopen

Nieuwe bril kopen bij Optiversum Prummel Optiek

Bij ons heeft u veel keuzes in monturen, waardoor het raadzaam is om u goed te laten adviseren. Het is voor ons telkens een positieve uitdaging om een goed passend montuur voor u te vinden wat er mooi uitziet en voorzien is van de juiste glazen. Wij kunnen goed zien of het montuur u goed staat. Echter, het is belangrijker dat u zich er prettig bij voelt. Elk gezicht is uniek en de juiste, nieuwe bril kopen is dan ook een vak op zich. In onze winkel helpen wij u graag met een goed advies. Bekijk ook onze richtlijnen voor een goed montuur.