Corona update 23-10

Wij zijn gewoon open!!!

Optiek valt onder essentiële detailhandel, dus wij mogen gelukkig gewoon open blijven.

Uiteraard houden wij ons aan alle voorzorgsmaatregelen en werken wij graag op afspraak om alles zo goed mogelijk te kunnen regelen.

Zolang de overheid ons dit verplicht zullen wij op vrijdag onze winkels in Veenendaal om 20.00 uur sluiten. Ons filiaal in Leersum sluit gedurende deze periode om 18.00 uur.

Wij stellen het op prijs als u, zoals geadviseerd, een mondkapje draagt.

Verder gelden in al onze winkels nog de maatregelen die vanaf mei 2020 al gelden, namelijk:

  • Aangezien wij met een gepaste afstand een oogmeting kunnen verrichten kan deze gewoon door gaan. In de meetruimtes hebben we ook schermen geplaatst.
  • Uiteraard werken wij volgens strikte hygiëne voorschriften en reinigen wij deze periode onze winkel extra.
  • Wanneer u zelf klachten heeft, geconfronteerd wordt met corona of in de nabije omgeving, willen wij u vragen om niet naar de winkel te komen, zoals wordt geadviseerd door het RIVM.
  • Voor contactlenscontroles hebben wij extra maatregelen (o.a. schermen) genomen om direct contact te voorkomen. Mocht u liever geen controle willen of zelf ziek zijn dan kunt u ten alle tijde uw contactlenzen telefonisch of per mail bij ons bestellen. Graag bij de bestelling uw naam, geboortedatum en adres vermelden.
  • Voor het aanschaffen van een nieuwe bril bent u nog altijd welkom in onze winkel. Hierbij is het gewoon mogelijk om de gepaste afstand te hanteren. Ook hier hebben we extra schermen geplaatst.
  • Het uitzoeken van een zonnebril is bij ons ook nog steeds mogelijk. In onze zonnebrillen hoek hebben wij flesjes met 70% alcohol staan voor extra hygiëne en is er genoeg ruimte om de afstand te bewaren.
  • Er mogen weer optometrische en orthoptische onderzoeken plaatsvinden en uiteraard hebben we ook daarin maatregelen getroffen door middel van schermen te plaatsen en extra hygiene

U bent van harte welkom

Wij wensen u en uw naasten heel veel sterkte in deze tijd.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

0318-510313