Contactlenzen bestellen

Terug naar home

Wilt u overstappen van een bril naar contactlenzen? Weet u niet welke contactlenzen u nodig heeft en wilt u advies? Wilt u contactlenzen bestellen? Kom naar Optiversum Prummel Optiek. Wij helpen u graag.

Contactlenzen bestellen

De beste contactlenzen voor u

Naast een bril is een contactlens een andere manier om de ogen te corrigeren. Tegenwoordig zijn er bijna geen oogcorrecties meer die niet met een contactlens is op te lossen. Sterker nog, in sommige gevallen is het zelfs beter om contactlenzen te dragen dan een bril.

Er zijn veel verschillende contactlenzen, die wij onderverdelen in twee grote groepen: de zachte lens en de zuurstofdoorlatende harde lens. Bij beide type lenzen zijn er heel veel soorten leverbaar, die allemaal hun goede en minder goede eigenschappen hebben. Voor een goede keus is onze contactlensspecialist degene die u het beste kan helpen hiermee. Zo heeft u zeker de beste contactlenzen die bij u passen. U kunt een afspraak maken, zodat er aan de hand van verschillende metingen en onderzoeken in overleg de juiste contactlens gekozen wordt. Er is altijd een proeftijd bij ieder type lens, zodat u weet waar u aan begint wanneer er een keus gemaakt is. Het type lens bepaalt dan hoe vaak u op controle dient te komen. Zo houden wij een ‘vinger aan de pols’.

Wat kosten contactlenzen?

Wij begrijpen heel goed dat u wilt weten wat contactlenzen kosten. Echter, door de verschillende soorten contactlenzen is het onmogelijk om hier een kostenplaatje van te geven. Zodra we de juiste contactlenzen voor u hebben gevonden, nemen we van tevoren samen met u van de kosten voor de contactlenzen door. Mocht het wenselijk zijn, dan is ons lensplan met maandelijkse termijnen ook een mogelijkheid.

Contactlenzen bestellen
Contactlenzen bestellen

Advies en contactlenzen bestellen

Voor het bestellen van contactlenzen kunt u vanzelfsprekend bellen of naar één van onze winkels komen. Ook voor een goed advies bent u van harte welkom.