Marcolin wijdt een exclusieve Limited Edition montuur aan de 60e verjaardag van Ferrari.
De Marcolin Groep viert de 60e verjaardag van de legendarische firma van het ‘Steigerende Paard’ met een beperkte oplage van 18 karaat gouden zonnebrillen, uitgevoerd in een oplage van slechts 60 stuks. Het fascinerende Ferrari verhaal begint in 1947, wanneer Enzo Ferrari voor het eerst één van zijn onovertroffen wagens ontwerpt. Het is een verhaal dat doorheen de decennia evolueerde tot een legende.

Een unieke montuur voor verzamelaars, geïnspireerd door de authentieke vintage Ferrari zonnebrillen die zeer vakkundig in goud zijn uitgevoerd door Italiaanse juweelvaklui.

De beperkte reeks van 60 genummerde stuks – elk ontworpen om ieder jaar van de geschiedenis van Ferrari te herdenken – wordt gekenmerkt door een uniek gekarteld design op de brug, waar het Ferrari logo wordt versterkt door een spel van glimmende en glanzende effecten dat verfijnde en luchtige verhoudingen teweegbrengt.

De doorgedreven aandacht voor detail, vergroot verder de eigenheid van deze commemoratieve stijl. De neus wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk gebeitelde elegantie, terwijl de zijvlakken en de brug voorzien zijn van het blinkende Ferrari logo op een mat, dieperliggend reliëf.

Een verfijnd koffertje in Ferrari-rood gelakt hout vervolledigt het Limited Edition pakket. Het is bovendien verfraaid met een commemoratieve 60e verjaardag gedenkplaat en bevat een elegante, Ferrari-rode etui.

Wij hebben er nog een.