Bij optiversum Prummel Optiek bekijken wij de meest uiteenlopende oogklachten door een professionele bril. Zowel in de optieken in Veenendaal en Leersum als in het Gezondheidscentrum in Veenendaal. Daar is een moderne optometristenpraktijk gevestigd.

Optometrist Effendi Kartokarijo is volledig gespecialiseerd en gecertificeerd in deze eerstelijns oogzorg. Een onmisbare schakel tussen opticien en oogarts. Een opticien onderzoekt alleen het voorsegment van het oog. Een optometrist bestudeert het gehele oog. De toegevoegde waarde van de optometrist completeert de service van Prummel.

In het Gezondheidscentrum Veenendaal voeren we uitgebreide onderzoeken naar onder andere de samenwerking tussen de ogen of een meting van de oogdruk uit. Vaak kunt u bij ons sneller terecht voor een oogonderzoek. Een aantrekkelijk alternatief voor de lange wachttijden bij de oogarts. Vanwege de wachtlijsten zal optometrie daarom een steeds grotere rol in de oogzorg gaan spelen. Voor het aanmeten van een bril of contactlenzen bent u bij Optometrie Optiversum Prummel Optiek aan het juiste adres. Een gewenst en passend montuur zoekt u vervolgens uit in één van de optiekzaken.

Voor elke vorm van oogaandoening bieden wij gespecialiseerde hulp. Denk bijvoorbeeld aan dubbel- of wazig zien, droge of branderige ogen of hoofdpijn. Als er in de familie oogziekten zoals glaucoom (hoge oogdruk) voorkomen, is het verstandig om de ogen regelmatig te laten onderzoeken. Wij kunnen ze volledig screenen en de cliënt zo nodig doorverwijzen naar de oogarts.’

Bij Optometrie Optiversum Prummel Optiek kan een geavanceerde netvliesfoto worden gemaakt. Die brengt het netvlies haarscherp in beeld.